RU EN MD


Lucrează în NorvegiaPartners

superjob.ru
linkedin.com
hh.ru
rabota.ru
job.ru
zarplata.ru
career.ru
moikrug.ru
superjob.ua
futuretoday.ru
trudvsem.ru
job.ukr.net
rabota.mail.ru
e-graduate.ru
vacansia.ru
profy.ru
nsk.erabota.ru
rosrabota.ru
work.ua
jobfair.ru

Munca pe platformele petroliere din Norvegia

locuri de Muncă în Norvegia, pe platforma de foraj Vă sugerăm să se familiarizeze cu tabelul de mai jos de informații, în care Veți găsi răspuns la toate întrebările dumneavoastră la locul de muncă în Norvegiană platformele petroliere, și care va fi esențial Să ajutor la plasarea în cîmpul muncii pe platforme petroliere Norvegia.

Potrivit datelor oficiale, directoratul norvegian pentru străini (Norwegian Directorate of Immigration - UDI), Norvegia anual eliberează mii de permise de muncă cetățenii CSI, țările Baltice și altor străini. O mare parte din aceste locuri de muncă se acordă în sectorul industrial. Și, având în vedere faptul că Norvegia este cel mai mare dezvoltator de petrol, partea leului industrial sectorul Norvegia are, anume, petrol și gaze industrie. Și, în legătură cu condițiile grele de muncă și, ca urmare, de înaltă cifra de afaceri de personal, pentru a lucra în Norvegiană de rafinare companiile în mod constant nevoie de un aflux de proaspăt a forței de muncă.

Pentru întreținere și reparații energetice și instalații de foraj necesare bărbați și femei, meseriași și specialiști următoarele profesii: reparatorii, lăcătuș, amintiri, scafandri, industriale alpiniști, бурильщики, chimiști, машинисты, electricieni, operatorii sudori, turner, tehnica, mecanica - toate electrice de profil, și altele. Pentru uz casnic de întreținere a echipajului sunt necesare: auxiliare de lucru, bucatari, ospatari, personalul de curățenie.

Salariul, până la 9000 US$ pe luna - este condiționată de nivelul înalt de dezvoltare a economiei Norvegia, precum și, în mod tradițional, de mare randament de producția de petrol.

Cerințe față de candidat

Cerințele de bază este, de sănătate excelentă, nu trec de selecție persoanele care au astfel de abateri în sănătate, ca tulburări de auz, de vedere, orice tipuri de boli cronice (în special gastro-intestinale gastro-intestinal, boli de inima, ficat etc.) Vârsta - bărbații sunt acceptate până la 55 de ani, femeile la De 50 de ani. Lipsa de antecedente penale, de droguri și de dependență de alcool (este nevoie de confirmare relevante, certificate). În funcție de postului pentru care aplică - respectivă calificarea și nivelul de cunoaștere limba engleză sau norvegiană.

Condițiile de muncă

Transport, asigurare medicală, cazare și masă achită compania-angajator.  termenul Minim de contract de 1 an.  Pe parcursul contractului, se lucrează în tură continuă, non-stop. Durata turei continue pe o platformă de extracție a petrolului este 105-180 zile (în funcție de companie angajatorului). Programul de lucru pentru întreținere personal - 4 ore după opt (4 ore - muncă, 8 - odihna), pentru uz casnic personal continuu ziua de lucru de 8 ore pe zi. Zilele de odihnă în timpul turei lipsesc. Obligatoriu de vacanță Mare de Pământ beneficiază de o echipă de sfârșitul turei, de la 15 la 45 de zile (în funcție de de durata turei continue, respectiv).

Condițiile de viață

Condițiile de viață de pe platforma, foarte mare, corespunzătoare standardului european, nivel. Adică confortabile cabine de duș (2-3 persoane), de calitate, un 4-ex mese (fructe, legume, preparate din carne ). Și, în timpul liber Aveți la dispoziție servicii de internet, video, tv prin tv, sala de sport etc.. În principal cele mai multe dintre aceste servicii, inclusiv servicii de internet, create pentru confortul angajaților și oferite gratuit. Excepție fac internaționale convorbirile telefonice, pentru care trebuie să de a plăti.

Un Pachet de documente pentru ocuparea forței de muncă

Ce-ar fi să înceapă procesul de angajare, trebuie să obțineți un pachet complet de documente pentru ocuparea forței de muncă, care include următoarele informații:


  • Cererea de angajare (pe engleză și rusă)
  • Cerere pentru un permis de muncă și permisul de ședere
  • Procura pentru furnizarea de interesele solicitantului pentru mai multe tipuri de permis de ședere și permis de muncă
  • Cererea pentru obținerea Vizei
  • Condițiile de firmele angajatoare de primire și locul de muncă la marine petroliere platforme
  • Lista de necesare общегражданских și de însoțire a documentelor pentru obținerea a permisului de muncă, a permisului de ședere și ocuparea forței de muncă
  • Adresa cele mai mari producătoare de petrol companii Norvegia
  • Ghid de perfectare a documentelor și procesul de angajareDacă Sunteți interesat de această informație și doriți să obțineți un pachet complet de documente pentru încheierea contractului - Aveți nevoie pentru a merge la pagina de înregistrare și completați formularul de cerere pentru obținerea  Costul serviciilor de informații este de 90 Euro.

Регистрация