homeabout usreviewssign upfeedback

RU EN Serbia


Job in NorwayPartners

GreenCard
superjob.ru
linkedin.com
hh.ru
rabota.ru
job.ru
zarplata.ru
career.ru
moikrug.ru
superjob.ua
futuretoday.ru
trudvsem.ru
job.ukr.net
rabota.mail.ru
e-graduate.ru
vacansia.ru
profy.ru
nsk.erabota.ru
rosrabota.ru
work.ua
jobfair.ru
Нафтна кула послови у Норвешка

Oil rig jobs in Norway Нудимо вам да се упознају са следећим информацијама, у којој ћете наћи одговоре на сва своја питања о запошљавање на норвешких нафтним платформама, и који ће постати неопходан алат у вашем раду посао на нафтној платформи у Норвешкој.

Одговарајући на најтеже услове рада и као последица тога, висок промет кадрова за рад у норвешке нафтне компаније стално раде потребан свеж прилив радне снаге.

За одржавање и ремонт бушотина а енергија потребна мушкарцима и женама, неквалифицированным радници и стручњаци од следећих занимања: сервисери, бравари-монтер, механике, рониоци, индустријски пењачи, бурильщики, хемичари, машинисты, електричари, заваривача, токари, машинство, механика-сви електрични профили и сл. За потрошачке услуге посаде захтева: радници, кувари, конобари, чистачи.

Плате до 9000 US$ у месец-за налог висок ниво економског развоја Норвешке, а такође, традиционално, веома профитабилна производња нафте.

Погодни кандидати

Основни захтеви - то је добро здравље, не вреди идите кроз избор лица која имају такве проблеме са здрављем, како слух, вид, све врсте хроничне болести (посебно гастроинтестиналног тракта тракта, срца, јетре и др.) Старост-мушкарци доносе пре 55 година и жене до 50 година. Не! криминални досије, наркоманија и алкохолизам (треба да се потврди одговарајуће везе). У зависности на дужност, на коју претендује-квалификације и ниво енглеског или норвешког језика.

Услове коришћења

Путују, драга. осигурање, смештај и храна се плаћа од стране-послодавца. Најмање рок важења уговора-1 годину. У време закључења уговора, рад се обавља у сменама, нон-стоп. Трајање сат на нафтној платформи је 105-180 сати дана (у зависности од компаније послодавца). Распоред рада техничког особља-4 сата у осам (4 часа-рад, 8-рекреација), за домаћинство особље константно ради 8 сати дневно. Дана одмора током сат није довољно. Будите сигурни да одмор на копну обезбедила тим у крај сат, од 15 до 45 дана (у зависности од по дужини сати -, респективно).

Услови живота

Услови за смештај на перроне имамо веома добре висок усклађеност са европским стандардима, ниво. Удобне кабине са туш кабином (2-3 људи.), квалитетно, разноврстан 4-часовни храна (воће, поврће, месо грицкалице). А у слободно време које имате на располагању онлине видео, сателитска тв, теретана, итд. Ове услуге, укључујући и интернет, створени за удобност запослених и пружају бесплатно.Ове услуге, укључујући и интернет, створени за удобност запослених и пружају бесплатно.


Пакет докумената за запошљавање

Да бисте започели процес запошљавања, потребно је да добијете комплетан пакет докумената за запошљавање, који садржи следеће податке:


  • Изјава о запошљавању
  • Захтев за добијање дозволе за рад и дозволе боравка
  • Заступник на доделити интереса подносиоца захтева за добијање боравишне дозволе и дозволе за рад
  • Подношење захтева за добијање визе
  • Услови рада послодаваца у чекаоници и на офшор нафтних платформи
  • Списак потребних общегражданских и пратећих докумената за добијање дозволе за рад, смештај и запошљавање
  • Ручно процес стварања докумената и запошљавања
  • Адресе највећих нафтних компанија у НорвешкојАко Сте заинтересовани за ове информације и желите да добијете комплетан пакет докумената за закључење уговора - потребно је да одете на одељак страница за регистрацију и попуните формулар пријаве за добијање вредност информационих услуга износи 90 евро.

Registration